Nieuws

Dit is volgens Vermeulen het bedrag wat Feyenoord ontvangt voor Slot

Dit is volgens Vermeulen het bedrag wat Feyenoord ontvangt voor Slot

28 april - 22:55

Volgens Arno Vermeulen is Arne Slot bijna de nieuwe trainer van Liverpool. Volgens de journalist van de NOS is de deal "op een haar na rond". Wat zegt Vermeulen verder over de transfersom? VoetbalNieuws.nl legt het aan je uit.

De afgelopen week is de transfer van Slot naar Liverpool in een stroomvaart gekomen. De trainer van Feyenoord was zelf al bijna rond met The Reds, alleen Feyenoord en Liverpool moesten er nog uit komen. De Rotterdammers wezen het eerste Engelse bod hardhandig af, maar nu lijkt er toch een akkoord te gaan komen tussen beide partijen. Slot zal dan spoedig de opvolger worden van de succestrainer Jürgen Klopp.

Wat zegt Vermeulen over de transfersom van Slot?

"Op een haar na rond", begint Vermeulen over de mogelijke transfer van Slot richting Liverpool aan de tafel bij Studio Voetbal. "Het is een afkoopsom uitonderhandelen, en dat is gebeurd. Er is een compromis gesloten voor elf miljoen euro. Dat is best een mooie bedrag. Ze zijn bezig met de details. Hij wil zijn staf meenemen, daar wordt nog over gesproken. Niets staat het meer in de weg. Ze zullen het morgen of overmorgen bekendmaken. Het geld is ook klaar, daarover zijn ze uitonderhandeld."