Nieuws

Waar en hoe laat is de kampioenswedstrijd van PSV tegen Sparta te zien?

Waar en hoe laat is de kampioenswedstrijd van PSV tegen Sparta te zien?

29 april - 11:20

Het Philips Stadion is zondag 5 mei het toneel van een mogelijke kampioenswedstrijd voor PSV. De Eindhovense club kan in eigen huis tegen Sparta de Eredivisie-titel veiligstellen. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

PSV, momenteel de onbetwiste koploper, heeft aan een overwinning genoeg om zich te kronen tot landskampioen van Nederland. Dit seizoen heeft de ploeg onder leiding van coach Peter Bosz indrukwekkende prestaties geleverd, met een bijzonder sterke thuisreeks. De sfeer in het Philips Stadion belooft wat te zijn, terwijl de PSV-fans hun team naar de overwinning zullen schreeuwen. Aan de andere kant komt Sparta, dat vecht om in de race te blijven voor de play-offs om Europees voetbal.

Live PSV - Sparta kijken

De cruciale ontmoeting tussen PSV en Sparta start op zondag 5 mei om 12.15 uur. De live-uitzending van de wedstrijd is te volgen op ESPN, waarbij de voorbeschouwing al vroeg zal beginnen om geen moment van deze spannende voetbaldag te missen. Zorg dat je klaar zit om niets van deze potentiële kampioenswedstrijd te missen!

Tijdens de wedstrijd doet VoetbalNieuws.nl tevens online verslag. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.