Nieuws

Feyenoord bevestigt komst hoofd jeugdopleiding, die voor meerdere jaren tekent

Feyenoord bevestigt komst hoofd jeugdopleiding, die voor meerdere jaren tekent

29 april - 13:36

Feyenoord heeft de komst van Zeb Jacobs als nieuwe Head of Academy bevestigd. De Rotterdammers hebben de 29-jarige Belg - die Rangers verlaat - voor drie seizoenen aan zich weten te binden.

Dat Feyenoord en Jacobs met elkaar in zee zouden gaan, was al even duidelijk. De Belg volgt Rini Coolen op. Eerder werkte Jacobs al bij KV Mechelen en Royal Antwerp.

'Na een zorgvuldige selectieprocedure hebben we met Zeb een uitstekende opvolger van Rini Coolen in huis gehaald', begint Jelle Goes, recruitment & development manager bij Feyenoord, op de website van de Rotterdammers. 'Jacobs heeft in korte tijd een goede reputatie opgebouwd en veel ervaring opgedaan bij de jeugdopleidingen van diverse aansprekende clubs. Met zijn achtergrond en visie denken we dat hij goed zal passen binnen Feyenoord Academy, zodat we voort kunnen bouwen op de al succesvol ingeslagen weg.'

Jacobs is blij dat 'een grote club als Feyenoord' zich voor hem heeft gemeld en benadrukt de positieve status van de club. 'Feyenoord Academy is een jeugdopleiding met een uitstekende staat van dienst en prachtige faciliteiten. Aan mij de eervolle taak om samen met alle coaches en overige staf Varkenoord, dat al vele grote talenten voort heeft gebracht, naar het volgende niveau te brengen en zo de verbindingsschakel naar en levensader van Feyenoord 1 te zijn. Een mooie uitdaging, waar ik heel veel zin in heb', besluit hij.