Sevilla weer naast Real Betis: invaller kopt direct de gelijkmaker binnen

28 april - 22:35

El Gran Derbí staat weer gelijk. Invaller Kike Salas krijgt de gelijkmaker op zijn naam na een kopbal uit een corner. Vogelvrij kon de net ingevallen verdediger binnen koppen.

Real Betis had de wedstrijd in handen, maar na rust komt Sevilla toch tot scoren. Eerst kreeg Cédric Bakambu de opgelegde kans op de 2-0, maar terwijl de spits afgaat op het Sevilla-doel schiet het in zijn hamstring. De bal gaat er niet in en Bakambu verlaat het veld per brancard.

Na 54 minuten moest Jesús Navas het veld geblesseerd verlaten voor Sevilla en zijn vervanger was Salas. Binnen één minuut kreeg Sevilla een corner en die wist de nieuwe verdediger binnen te knikken. Bij de eerste paal dekt niemand de rechtsachter en zijn poging vliegt raak.

Niet veel later dacht Real Betis weer een strafschop te krijgen, maar scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez werd dit keer teruggeroepen door de VAR. Isco ging naar de grond na een hand in zijn gezicht, maar de overtreding bleek toch te licht.