Nieuws

Kopen en verkopen: dit staat PSV komende transferzomer allemaal te wachten

Kopen en verkopen: dit staat PSV komende transferzomer allemaal te wachten

29 april - 09:33

Met het einde van het seizoen in zicht, kan PSV zich al rustig op het volgende seizoen gaan richten. Komend weekend kunnen de Eindhovenaren zich officieel tot landskampioen van Nederland kronen. Voor enkele sterkhouders lonkt daardoor een mooie transfer. VoetbalNieuws neemt de mogelijk drukke transferzomer voor PSV met je door!

In het Eindhovens Dagblad wordt een beeld geschetst van de plannen die PSV komende zomer allemaal heeft. Volgens het regionale dagblad hoopt de club enkele spelers binnenboord te houden, terwijl het zelf al weet dat dat een lastige opgave zal gaan worden. Afgelopen weekend gaf algemeen directeur Marcel Brands al aan dat het langer hoopt door te kunnen gaan met huurlingen Sergino Dest en Malik Tillman.

Naast het Amerikaanse tweetal zou PSV nog mikken op een zevental aan spelers waarover Peter Bosz ook na de zomer kan beschikken. Zo zou het in de verdediging willen vasthouden aan de opties van Olivier Boscagli, Armando Obispo en André Ramalho, Jordan Teze en Mauro Júnior, terwijl het ook op doelman Walter Benitez hoopt. Daarnaast wil het ook proberen om Joey Veerman in Eindhoven te houden, al lijkt de middenvelder al zijn zinnen op een vertrek te hebben gezet.

Transferplannen PSV

Door het transfervrije vertrek van Shurandy Sambo moet er een nieuwe reserveback aan worden getrokken, zo weet het ED. Daarnaast wil PSV ook een nieuwe centrale verdediger verwelkomen. Terwijl eerder al de namen van Ryan Flamingo, Zeno Debast en Jeremiah St. Juste al eens klonken, kwam daar recent nog die van Philippe Sandler nog bij. Volgens het medium is er van 'hete' interesse in de NEC-verdediger nog geen sprake.

In de aanval is Couhaib Driouech nog altijd in beeld om naar Eindhoven te komen. Afgelopen winter leek de smaakmaker van Excelsior al naar PSV te vertrekken, maar op de slotdag van de transferperiode liep die deal uiteindelijk toch stuk. Daarnaast klinkt ook de naam van Osame Sahraoui (sc Heerenveen) ook nog. Tot slot wordt Noa Lang, die na zijn transfer naar PSV met diverse blessures kampt, als 'een soort inkomende transfer' aanschouwd.