Nieuws

VN TV-gids: bekerfinale in Italië en strijd om Europese tickets in Engeland

VN TV-gids: bekerfinale in Italië en strijd om Europese tickets in Engeland

06:30, Vandaag Laatste update: Gisteren, 23:59
3

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws.nl zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

Brighton & Hove Albion - Chelsea


De strijd om Europees voetbal ligt nog volledig open in Engeland. Chelsea kende een drastische start van het seizoen en leek lange naast een Europees voetbal te grijpen, maar de club uit Londen is aan een ware opmars bezig. De laatste drie wedstrijden wist het team van Pochettino winnend af te sluiten en bij een overwinning kan het op de ranglijst stijgen naar plek zes. De wedstrijd tussen Brighton en Chelsea is vanaf 20.45 uur te zien op Viaplay.


Manchester United - Newcastle United


Erik ten Hag ligt de laatste weken weer extreem onder vuur bij Manchester United. De oefenmeester staat voor de lastige uitdaging om tegen Newcastle een goed resultaat neer te zetten. Manchester United staat op een teleurstellende achtste plek en verloor de laatste twee wedstrijden, terwijl Newcastle nog vol meedoet voor een Europees ticket. Het duel tussen Manchester United en Newcastle is om 21.00 te zien op Viaplay. 

Atalanta - Juventus 


Niet alleen in Engeland wordt er gevoetbald, maar ook in Italië staat er een heerlijk affiche op het programma. De Coppa Italia bereikt haar climax met de finale tussen Atalanta en Juventus. Afgelopen maart kwamen beide ploegen elkaar voor het laatst tegen en wist Teun Koopmeiners twee keer te scoren in een 2-2 gelijkspel. Het duel in Rome wordt om 21.00 uur gespeeld en zal te zien zijn op Ziggo Sport.