Exclusive

VN TV-gids: Reijnders en Simons, Ten Hag naar Newcastle en vier keer Eredivisie

VN TV-gids: Reijnders en Simons, Ten Hag naar Newcastle en vier keer Eredivisie

07:15, Vandaag Laatste update: 07:05
3

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

Vier keer Eredivisie

Na het duel tussen sc Heerenveen en Almere City is het vanavond de beurt aan acht andere clubs uit de Eredivisie. Geen enkele club uit de traditionele top drie komt in actie, maar dat geldt wel voor de volgende clubs:

FC Volendam - PEC Zwolle: 18.45, ESPN 2
Fortuna Sittard - Vitesse: 20.00, ESPN 1
RKC Waalwijk - EXcelsior: 20.00, ESPN 3
Heracles Almelo - Sparta Rotterdam: 21.00, ESPN 4

Newcastle United - Manchester United

In de Premier League staat er toch wel een topper op de rol. Het Manchester United van Erik ten Hag gaat op bezoek bij Newcastle United. De twee clubs kwamen afgelopen week nog in actie in de Champions League en speelden beide gelijk tegen respectievelijk Galatasaray (3-3) en Paris Saint-Germain, maar mogen het nu in de competitie gaan laten zien. United staat met 24 punten op de zesde plek in de competitie, terwijl Newcastle met één puntje minder op plek zeven volgt. Een flinke competetieve strijd dus. Het duel begint om 21.00 achter de betaalmuur van ViaPlay. Dat geldt ook voor de volgende wedstrijd:

Arsenal - Wolverhampton Wanderers: 16.00

Simons en Reijnders

Wie extra op de Oranje-internationals let komt vandaag ook niets tekort. Het RB Leipzig van Xavi Simons ontvangt om 15.30 1. FC Heidenhem en ook het AC Milan van Tijjani Reijnders komt in actie. Om 20.45 staat het duel met Frosinone op de planning.

RB Leipzig - 1. FC Heidenheim: 15.30, ViaPlay
AC Milan - Frosinone: 20.45, Ziggo Sport (open kanaal)

 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!