Nieuws

VN TV-gids: Topper in Alkmaar, Feyenoord naar promovendus en finale in Engeland

VN TV-gids: Topper in Alkmaar, Feyenoord naar promovendus en finale in Engeland

07:00, Vandaag Laatste update: 07:12
3

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws.nl zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

AZ – Ajax

Zondagmiddag zal zich in Alkmaar een topper afspelen. AZ krijgt bezoek van Ajax en beide ploegen moeten winnen in de strijd om plaats drie. De Amsterdammers waren bezig met een opmars, maar de laatste weken presteert de ploeg van John van 't Schip ondermaats. AZ wist vorige week dan juist weer eens te winnen na weken zonder winst in de competitie. Vanaf 16.45 uur is de wedstrijd live te volgen op ESPN.

Almere City – Feyenoord

Als Feyenoord nog mee wil doen om het kampioenschap, dan moet er worden gewonnen van Almere. Komende week gaan de Rotterdammers op bezoek bij koploper PSV en een sterke generale in aanloop naar dat duel is vereist. De promovendus bleek voor meerdere ploegen al een taaie tegenstander te zijn waardoor Feyenoord gewaarschuwd is. Schakel naar ESPN om vanaf 14.30 uur de wedstrijd te zien.

Chelsea – Liverpool

In Engeland staat de finale van de League Cup op het programma. Chelsea zal het daarin opnemen tegen Liverpool en beide ploegen zullen er alles aan doen om de eerste prijs van het seizoen te pakken. Nog geen maand geleden wist Liverpool met 4-1 te winnen van de ploeg uit Londen waardoor beide teams weten waar ze aan toe zijn. Viaplay is vanaf 16.00 uur de plek om de wedstrijd te zien.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!