Nieuws

VN TV-gids: PSV kan stap richting landstitel zetten en de Spaanse top in actie

VN TV-gids: PSV kan stap richting landstitel zetten en de Spaanse top in actie

07:00, Vandaag Laatste update: 07:00
3

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws.nl zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

Fortuna Sittard - Feyenoord

Feyenoord speelt zondagmiddag de generale voor de bekerfinale van 21 april. De Rotterdammers gaan op bezoek bij Fortuna Sittard en kunnen bij een zege Champions League-voetbal zo goed als veiligstellen. Dat zal echter niet makkelijk worden. De wedstrijd in De Kuip van eerder dit seizoen eindigde namelijk in een 0-0 gelijkspel en Fortuna kan in theorie nog de play-offs om Europees voetbal halen.

Fortuna Sittard – Feyenoord begint zondagmiddag om 14.30 uur. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te zien via het open kanaal van ESPN.

Ajax - FC Twente

Ajax wil eerherstel na de 6-0 nederlaag in de Klassieker. De Amsterdammers spelen thuis tegen het uitstekend presterende FC Twente. De Tukkers staan op de derde plaats en kunnen het gat ten opzichte van nummer vier AZ vergroten tot acht punten. Ajax wil daarentegen winnen om aan het eind van het seizoen een rechtstreeks ticket voor Europees voetbal in handen te hebben.

Ajax – FC Twente begint zondagmiddag om 16.45 uur in de Johan Cruijff ArenA en is vanaf dat tijdstip live te zien op ESPN 2.

Arsenal - Aston Villa

De liefhebbers van Engels voetbal zitten zondag uiteraard ook goed. Wanneer Arsenal thuis wint van Aston Villa, is het weer koploper van de Premier League. De bezoekers staan op de vierde plaats, hebben momenteel een virtueel ticket voor de groepsfase van de Champions League in handen en willen die uiteraard behouden. Villa won de eerdere ontmoeting dit seizoen bovendien met 1-0.

Arsenal – Aston Villa begint om 17.30 uur en is live te volgen bij Viaplay.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!