Nieuws

VN TV-gids: strijd om Eredivisie-voetbal, laatste speeldag Bundesliga en meer

VN TV-gids: strijd om Eredivisie-voetbal, laatste speeldag Bundesliga en meer

07:00, Vandaag Laatste update: 08:11
3

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws.nl zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

FC Dordrecht – FC Emmen

In Emmen maakte FC Dordrecht een goede indruk. Het team van Michele Santoni speelde goed voetbal en creëerde volop kansen. Afgelopen dinsdag vergat Dordrecht het overwicht op de Drenten in score uit te drukken en werd er met 2-2 gelijkgespeeld. Hierdoor ligt het aan de Krommedijk nog volledig open. Het duel tussen FC Dordrecht en FC Emmen wordt om 16.30 uur afgetrapt en is te zien op ESPN.

ADO Den Haag – De Graafschap

Zowel ADO Den Haag als De Graafschap voelt als Eredivisieclub aan. Toch maakt na vanavond nog slechts één van deze ploegen kans om te promoveren. In de eerste ontmoeting was ADO een stuk sterker en het team uit de Hofstad leek een ruime zege neer te zetten. Toch won ADO met ‘slechts’ 3-2, waardoor ook deze play-off nog open ligt. Het duel wordt om 20.00 afgetrapt en is te zien op ESPN.

Laatste speelronde Bundesliga

Waar in Nederland en Engeland de laatste beslissingen in de competitie zondag vallen, wordt in Duitsland de laatste speelronde vandaag afgewerkt en er is nog genoeg om voor te spelen. Zo moet FC Köln winnen van Heidenheim om kans te houden op handhaving in de Bundesliga. Ook plek zestien, een plek waardoor je de gevreesde play-offs moet spelen, ligt open. Union Berlin, Mainz 05 en Bochum kunnen in theorie op die gevreesde plek eindigen. Alle Bundesliga wedstrijden beginnen om 15.30 uur en zijn te zien op Viaplay