Nieuws

VN TV-gids: spannende kelderkraker in Eredivisie én avondje KKD op het menu

VN TV-gids: spannende kelderkraker in Eredivisie én avondje KKD op het menu

06:30, Vandaag Laatste update: Gisteren, 23:50
3

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws.nl zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

Excelsior - FC Volendam

Na een heerlijke midweekse Europese speelronde is het weer tijd voor de Eredivisie. Excelsior en FC Volendam trappen speelronde 30 af en het onderonsje tussen de twee ploegen is een interessante: Excelsior staat zestiende en Volendam staat zeventiende met een verschil van slechts drie punten. Deze wedstrijd kan wel eens de doorslag geven in de degradatiestrijd van beide teams. Het duel begint om 20.00 uur en wordt uitgezonden op ESPN 2.

7x KKD

Vrijdagavond betekent Keuken Kampioen Divisie-avond. Koploper Willem II ontvangt Jong AZ, Roda JC gaat op bezoek bij TOP Oss en ADO Den Haag neemt het op tegen Helmond Sport. Alle wedstrijden beginnen om 20.00 uur en via een schakelprogramma van ESPN komen alle belangrijke momenten langs. Op ESPN 3 wordt TOP Oss - Roda JC live uitgezonden, op ESPN 4 kijk je NAC Breda - FC Dordrecht. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!