Nieuws

Heet avondje Breda voor Sem Steijn: Het is niet handig, maar ik heb geen spijt

Heet avondje Breda voor Sem Steijn: "Het is niet handig, maar ik heb geen spijt"

11-05-2022 09:42 Laatste update: 09:47
1

Sem Steijn beleefde dinsdagavond een bijzondere avond met ADO Den Haag bij NAC Breda. De aanvaller was goed voor de 0-1, nam zo zoete wraak voor het nare vertrek van vader Maurice bij de Bredanaars én in de slotfase trokken de Hagenezen de overwinning nog over de streep (1-2).

"Ik ben heel blij met mijn goal", aldus Steijn voor de camera bij ESPN. De aanvaller wees bij zijn goal naar de naam op zijn rug voor het NAC-publiek. "Er kwamen wat emoties los van vorig jaar. Misschien niet handig dat ik dat doe, maar ik blijf ook een mens. Dan komen dat soort emoties soms los."

Vader Maurice moest wegens vorig jaar noodgedwongen vertrekken bij NAC omdat zijn veiligheid in het geding kwam. Sem was blij dat met een goal zoete wraak kon nemen. "Dat deed ik voor de hele familie Steijn. Dat zit zeker diep. Het is niet normaal hoe dat destijds gegaan is. Ik probeer mijn carrière en die van mijn vader altijd los van elkaar te zien, maar zoals je weet nam hij zijn vertrek toch ook wel mee naar huis vorig jaar. Dan is dit wel heel lekker."

Later verscheen er ook een beeld van Steijn die zijn middelvinger opstak naar de NAC-aanhang. "Dat moet je niet doen. Dat is echt heel dom. Dat meen ik echt. Nogmaals ik blijf een mens en er komen heel veel emoties los."

Of de aanvaller spijt heeft van zijn actie? "Geen spijt. Het is niet handig, maar ik heb geen spijt."

Door de overwinning van ADO bij NAC zitten de Hagenezen in een zetel voor de return in de play-offs voor promotie naar de Eredivisie. Op 14 mei moeten de Hagenezen een 1-2 voorsprong weten te verdedigen om de volgende ronde te bereiken. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!