Nieuws

Zahavi twijfelt over PSV-afscheid: 'Die gedachten skip ik meteen'

Zahavi twijfelt over PSV-afscheid: 'Die gedachten skip ik meteen'

14-04-2022 12:03

Eran Zahavi heeft nog geen idee waar en of hij volgend seizoen gaat spelen. De spits van PSV heeft een aflopend contract bij de Eindhovenaren, maar sluit ook een langer verblijf bij de huidige nummer twee van de Eredivisie niet uit.

Zahavi is nog niet bezig met komend seizoen. "Ook omdat ik werkelijk geen idee heb wat we gaan doen", aldus de Israëliër tegenover Voetbal International. "We nemen de beslissing pas na dit seizoen. Het is compleet open. Ik zag onlangs Cristiano Ronaldo die even duidelijk maakte dat hij degene is die bepaalt of hij stopt of doorgaat. Hij heeft gelijk en zo sta ik er ook in. Ronaldo scoorde laatst drie keer tegen Tottenham Hotspur, waarom vragen mensen aan hem dan of hij stopt of niet? Om een getal. Hij is 37. Maar dat zegt niets."

"Ik ben bijna 35 jaar en ik profiteer van de gewoontes die ik al tien jaar heb, heel goed voor mijn lichaam zorgen en ervoor zorgen dat ik altijd in topconditie ben. Ik geniet nog zo erg van het voetballen. Er zijn weleens momenten dat ik denk aan hoe het is als ik ben gestopt, maar die gedachten skip ik dan meteen."

Er zijn meerdere opties voor Zahavi. Bij PSV blijven, zijn heil ergens anders gaan zoeken of stoppen. "We zullen zien wat er gebeurt. Misschien stop ik wel als we een paar prijzen hebben gewonnen. Ik weet het oprecht nog niet en dat is voor het eerst in mijn leven. Eerst heel goed finishen met PSV. Misschien dat als ik zo doorga en nog meer scoor, ik nog gouden cijfers kan overleggen waardoor iedereen zegt dat John de Jong het toch niet zo slecht heeft gezien, haha. En daarna... Wat ik al wel weet, is dat straks voetbal niet leidend is in onze beslissing. Genieten staat dan in alles voorop."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!