Nieuws

Moeder en zoon volledig in shock na Ronaldo-voorval: 'Hij wil voorlopig niet meer'

Moeder en zoon volledig in shock na Ronaldo-voorval: 'Hij wil voorlopig niet meer'

10-04-2022 12:37 Laatste update: 12:54

Cristiano Ronaldo misdroeg zich na afloop van het duel tegen Everton (1-0 verlies) en sloeg een telefoon van een fan tegen de grond. De moeder van het slachtoffer reageert nu op het incident.

"Mijn zoon was daar om ze allemaal te filmen", aldus Sarah Kelly tegenover The Liverpool Echo. "Hij filmde alle spelers van United die langsliepen. Toen liet hij zijn telefoon zakken omdat Ronaldo zijn sok naar beneden trok omdat zijn been bloedde."

"Mijn zoon liet alleen zijn telefoon zakken, zonder iets te zeggen. Ronaldo liep vervolgens voorbij en sloeg de telefoon uit zijn handen", vervolgt Kelly. "Ik kan gewoon niet geloven dat ik hierover moet praten. Je kunt aan de blauwe plek zien dat hij contact heeft gemaakt."

De zoon van Kelly is erg van de leg door de actie van Ronaldo. "Hij is autistisch en heeft dyspraxie (motoriek-stoornis, red.), dus hij begreep niet wat er gebeurde. Hij is er echt boos over en het weerhoudt hem er voorlopig van om weer naar een wedstrijd te gaan."

Ronaldo bood zijn excuses aan op social media na het voorval. "We moeten altijd respectvol en geduldig zijn en het voorbeeld geven voor alle jongeren die van het mooie spel houden. Ik zou deze supporter willen uitnodigen om een wedstrijd op Old Trafford te komen bekijken als teken van mijn sportiviteit."

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!