Nieuws

FC Utrecht licht optie in contract Ramselaar: drie jeugdspelers moeten vertrekken

FC Utrecht licht optie in contract Ramselaar: drie jeugdspelers moeten vertrekken

25-03-2022 12:43

FC Utrecht heeft contract van Bart Ramselaar met één jaar verlengd. De Domstedelingen beschikten over een eenzijdige optie en die hebben zij besloten te lichten. Daardoor ligt de middenvelder nu tot medio 2023 vast bij de subtopper.

De club, die onlangs trainer René Hake nog ontsloeg, heeft het nieuws via de officiële kanalen bevestigd. Sinds 2019 speelt Ramselaar voor Utrecht. Die club nam hem toentertijd over van PSV, waar hij na twee sterke seizoenen in zijn derde jaargang amper aan de bak kwam in Eindhoven. In de Domstad is hij vaak verzekerd van een basisplek.

Tegenover de contractverlenging staat het vertrek van Eros Maddy, Derensili Sanches Fernandes en Bagus Kahfi: de opties in de contracten van de Jong FC Utrecht-spelers worden niet gelicht. Met talent Achraf Boumenjal, speler van O18 worden nog gesprekken gevoerd over een mogelijke verlenging.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!