Transfernieuws

'Twee verdedigers moeten deze zomer geld in het laatje brengen bij Feyenoord'

'Twee verdedigers moeten deze zomer geld in het laatje brengen bij Feyenoord'

09-03-2022 11:28 Laatste update: 20:49

Feyenoord staat deze zomer open voor de verkoop van Tyrell Malacia en Marcos Senesi, zo meldt Voetbal International. De huidige financiële status van de stadionclub is nog steeds nijpend, waardoor er budget gecreëerd moet worden voor volgend seizoen.

Feyenoord verwacht een drukke transferzomer en houdt rekening met de verkoop van meerdere spelers. Luis Sinisterra en Orkun Kökcü zouden op de nominatie staan om De Kuip te verlaten, maar technisch directeur Frank Arnesen gaat er alles aan doen om de twee uitbilnkers te behouden.

Naast de speculatie over uitgaande transfers zijn er ook al nieuwe spelers in het vizier. De scouts van Feyenoord hebben hun oog laten vallen op Jayden Braaf (Manchester City), Javairô Dilrosun (Hertha BSC) en Ola Brynhildsen (Molde FK).

Donderdagavond neemt Feyenoord het in Servië op tegen Partizan Belgrado in de heenwedstrijd van de achtste finales in de Conference League.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!