Reactie

Simeone waagde een poging bij Messi: 'Toen vroeg ik Luis of hij hem wilde bellen'

Simeone waagde een poging bij Messi: 'Toen vroeg ik Luis of hij hem wilde bellen'

12-10-2021 17:48

Diego Simeone heeft geprobeerd om Lionel Messi naar Atlético Madrid te halen. Afgelopen zomer zette de Argentijnse trainer Luis Suárez in om La Pulga te verleiden.

Toen duidelijk werd dat de periode van Messi bij Barcelona er wel eens op zou kunnen zitten, bedacht Simeone een plannetje. “Toen het losging in Barcelona, heb ik Luis (Suárez, red.) gebeld", vertelt hij aan Diario Olé. "Met alle respect, natuurlijk heb ik Leo niet zelf gebeld. Maar ik heb Luis gevraagd om het wel te doen. Hij moest vragen hoe het met hem ging en of er een kleine kans zou zijn dat hij kon komen.”

Uiteindelijk ging de megastunt niet door. Paris Saint-Germain lokte Messi naar de Franse hoofdstad en dus grepen Suárez en Simeone mis. “PSG was geobsedeerd door Messi”, zei Simeone, die er vorig jaar wel in slaagde om El Pistolero naar de Spaanse hoofdstad te halen. Met de Uruguayaanse aanvaller wist Atlético vorig seizoen het kampioenschap van Spanje binnen te halen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!