Transfernieuws

Amrabat-debuut laat op zich wachten bij Unibet: 'Kwam terug met een blessure'

Amrabat-debuut laat op zich wachten bij Unibet: 'Kwam terug met een blessure'

15-09-2023 18:01

Erik ten Hag zal Sofyan Amrabat dit weekend nog niet binnen de lijnen kunnen brengen bij Manchester United. De Marokkaans international keerde terug met een lichte blessure terug van de interlandperiode. 

Ten Hag spreekt vrijdag op een persmoment over de middenvelder die deze zomer overkwam van Fiorentina. Amrabat miste vanwege het ontbreken van een werkvergunning nog het duel met Arsenal, maar zal ook zaterdagmiddag niet meedoen tegen Brighton. "Hij kwam helaas terug met een blessure", meent Ten Hag tegenover MUTV. "Het is echter wel een lichte, dus hij is er snel."

Sergio Reguilón is een andere aanwinst die op het laatste moment naar United vertrok. De Spaanse verdediger is wél inzetbaar, aldus Ten Hag. "Ik denk het wel, ja. We hebben momenteel niet veel verdedigers, dus Sergio is meer dan welkom", aldus Ten Hag. De Haaksberger heeft de laatste weken met veel commotie te maken. Wegens uiteenlopende redenen werden onder meer Antony en Jadon Sancho uit de selectie gezet. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!