Reactie

Xavi is nu wel klaar voor Barcelona: 'Dan zal ik de beslissing nemen'

Xavi is nu wel klaar voor Barcelona: 'Dan zal ik de beslissing nemen'

10-10-2021 10:51

Xavi Hernández heeft aangegeven nu wel klaar te zijn voor een dienstverband als trainer bij FC Barcelona. De gewezen middenvelder, die op dit moment nog bij Al-Sadd traint, wordt vaak genoemd als mogelijke opvolger van Ronald Koeman.

Xavi wordt al tijden in verband gebracht met de trainerspost bij Barcelona, maar gaf meermaals aan nog niet klaar te zijn voor de job. Daar is nu verandering in gekomen. “Elke aanbieding zal worden geëvalueerd en dan zal ik een beslissing nemen”, zegt hij tegen TVE. “Wat de toekomst zal brengen weet niemand, maar ik sta wel overal voor open.”

Het lijkt wel zeker dat de voormalig spelmaker ooit de scepter zal zwaaien bij Barcelona. Dat moment leek de afgelopen weken dichtbij te zijn, omdat de baan van Koeman aan een zijden draadje hing, maar onder meer Jordi Cruijff wist voorzitter Joan Laporta ervan te overtuigen dat het behouden van de Nederlander de beste zet was.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!