Transfernieuws

'Amrabat laat Fulham links liggen en wil absoluut naar Manchester United'

'Amrabat laat Fulham links liggen en wil absoluut naar Manchester United'

01-09-2023 10:57 Laatste update: 11:10

Sofyan Amrabat heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Manchester United. Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano vrijdagochtend. Fulham zou ook concreet in de markt zijn voor de middenvelder en zelf al een bod van dertig miljoen euro hebben gedaan, maar Amrabat laat de interesse van de Londenaren links liggen.

Gisteravond kwam het nieuws naar buiten dat Fulham een bod van dertig miljoen euro zou hebben gedaan bij Fiorentina voor Amrabat. Hierdoor zou Fulham een streepje voor hebben op Manchester United, dat de middenvelder enkel wil huren. Naast deze twee Premier League-clubs zou ook Nottingham Forest geïnteresseerd zijn.

De eigenaar van Fiorentina, Rocco Commisso, weet niet hoe deze situatie zich gaat ontvouwen. "Er zijn andere aanbiedingen voor hem, maar ik weet ook niet wat er morgen zal gebeuren", liet de miljardair weten nadat Fiorentina zich wist te kwalificeren voor de Conference League. "Er zijn veel onderhandelingen gaande, maar als we er niet in slagen een overeenkomst te vinden, zal hij bij ons blijven spelen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!