Ajax geeft hoop op Bergwijn niet op: 'Gaan nog een ultieme poging wagen'

Ajax geeft hoop op Bergwijn niet op: 'Gaan nog een ultieme poging wagen'

24 januari - 20:59
Eredivisie 0 Reacties

Ajax gaat een uiterste poging doen om Steven Bergwijn los te weken bij Tottenham Hotspur. Althans, dat meldt Mike Verweij, clubwatcher van De Telegraaf. Hij vermoedt dat Ajax nog hoopvol is over de komst van de Oranje-international.

"Ze gaan nog een ultieme poging wagen voor Bergwijn, denk ik", zegt Verweij in de Voetbalpodcast van De Telegraaf. "Ze hebben toch wel signalen bij Spurs opgevangen dat hij nog op de nominatie staat om te vertrekken. Het bod moet dan wel ruim over de twintig miljoen heen."

Of het in dat geval om een huur- of koopconstructie gaat is niet bekend, maar directeur voetbalzaken Marc Overmars moet alle zeilen bijzetten om financieel directrice Susan Lenderink te overtuigen van Bergwijn. "Nu lijkt het er toch op dat Overmars zich een beetje uit de houdgreep van Lenderink aan het ontworstelen is. Het laatste woord hierover is nog niet gezegd", aldus Verweij.

Volgens de clubwacher zijn er momenteel drie Ajax-scouts in Brazilië om naar een groot talent te kijken. "Dat schijnt om Giovanni van Palmeiras te gaan, maar die hadden ze een jaar geleden moeten halen. Toen was hij nog betaalbaar, maar nu zit de rest van de wereld daar ook achteraan. Dat is één van de grootste talenten van Brazilië."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie