Nieuws

De Jong reageert op Messi-geruchten: 'Zou hartstikke mooi zijn als hij terugkomt'

De Jong reageert op Messi-geruchten: 'Zou hartstikke mooi zijn als hij terugkomt'

20 mei - 22:30

Frenkie de Jong ziet Lionel Messi graag terugkeren bij FC Barcelona. Dat zegt de Oranje-international in gesprek met Ziggo Sport. Of de Argentijnse vedette een terugkeer ziet zitten is vooralsnog onduidelijk.

Het is nog altijd gissen of Messi terug zal keren bij zijn grote liefde FC Barcelona, ook voor De Jong. "Ik lees er veel over. En natuurlijk hoor je af en toe wat dingen. Maar ik denk niet dat ik meer weet dan jullie", reageert de voormalig Ajacied in gesprek met Sierd de Vos. De journalist van Ziggo Sport beweert dat de sjeiks in Saudi-Arabië vierhonderd miljoen willen betalen aan Messi. "Het is helemaal aan hem wat hij wil doen met zijn toekomst", aldus een lachende De Jong.

"Hij is een fantastische speler. Het zou hartstikke mooi zijn als die terugkomt, maar ik heb geen idee of het wel of niet gaat gebeuren", vervolgt De Jong, die komende zomer op enkele versterkingen hoopt. "In elke linie kan er wel wat bij, maar dat zou elk team willen. Het is voor mij moeilijk om te zeggen, ik weet niet wat er financieel mogelijk is."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie