Nieuws

Wieffer beleeft geweldige week: 'Sta straks wel met grote namen op het veld'

Wieffer beleeft geweldige week: 'Sta straks wel met grote namen op het veld'

19-03-2023 17:59
1

Mats Wieffer beleeft een geweldige week als profvoetballer. De middenvelder boekte twee belangrijke zeges met Feyenoord tegen Shakhtar Donetsk (7-1) en Ajax (2-3) en is opgenomen in de definitieve selectie van het Nederlands elftal. Daar staat hij straks 'met grote namen' op het veld.

Wieffer stond zondagmiddag gewoon in de basis bij Feyenoord. De middenvelder speelde volgens zichzelf een wedstrijd met twee gezichten. "We hebben in de rust gezegd dat we niet zo scheiterig moesten zijn", begint hij voor de camera’s van ESPN. "In de eerste helft moest ik iets meer de bal opeisen. In de tweede helft ging dat wel beter en kwam ik er zelf ook beter in. Ik heb vanaf toen denk ik een prima wedstrijd gespeeld."

Na de zege in Amsterdam lonkt het grote Oranje van Wieffer, die dat nog best spannend vindt. "Je staat wel met grote namen op het veld. Je komt van de KKD in een keer met dat soort jongens. Dat is natuurlijk heel wat anders maar we gaan het wel zien allemaal. Ik heb er zin in en moet gewoon gaan genieten', besluit hij.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!