Transfernieuws

Nieuws van AS Monaco: club van Boadu gaat op zoek naar nieuwe trainer

Nieuws van AS Monaco: club van Boadu gaat op zoek naar nieuwe trainer

01-01-2022 20:31

AS Monaco gaat op zoek naar een nieuwe trainer. De club heeft Niko Kovac na de slechte resultaten van de laatste tijd op straat gezet. 

Dat maakt de club op nieuwjaarsdag via de officiële kanalen bekend. Kovac was anderhalf jaar de trainer van de Monegasken. In de Europa League ging het voorspoedig, met een eerste plek in Groep B. Daarin zat ook PSV, maar de Eindhovenaren werden derde en spelen na de winterstop in de Conference League. In de Ligue 1 staat Monaco echter zesde na een slechte start van het seizoen. Daarom heeft het clubbestuur besloten om Kovac te ontslaan.

De geruchten dat Kovac ontslagen zou worden gingen al voor de jaarwisseling rond, maar nu is het écht officieel. In het bericht op de website wordt de oefenmeester niet bedankt voor de bewezen diensten. Er wordt verwacht dat de club van Myron Boadu snel een nieuwe trainer aan gaat stellen. Naar verluidt is Club Brugge-trainer Philippe Clement de topkandidaat.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!