Nieuws

Thuram staat voor overstap naar topclub, Fransman gratis op te halen in de zomer

Thuram staat voor overstap naar topclub, Fransman gratis op te halen in de zomer

20-02-2023 16:54

Marcus Thuram is op weg naar de uitgang bij Borussia Mönchengladbach. Technisch directeur Roland Virkus heeft laten weten dat de Fransman zijn aflopende contract niet zal verlengen.

Het contract van Thuram loopt tot komende zomer. Ondanks meerder pogingen van Mönchengladbach om zijn contract te verlengen, kiest de Franse aanvaller er voor om zijn heil ergens anders te gaan zoeken. "We zijn tot het maximale gegaan”" vertelt Virkus bij Sport1. "Maar we moeten accepteren dat er nu eenmaal grotere clubs zijn waar Marcus naartoe zou kunnen gaan. Het is natuurlijk geen positieve situatie. Ik kan me daar niet mee verzoenen."

Aan interesse heeft Thuram in ieder geval niet te klagen. De Fransman die afgelopen winter nog actief was op het Wereldkampioenschap in Qatar staat naar verluidt in de belangstelling van Barcelona, Chelsea, Arsenal, Paris Saint-Germain en Bayern München. Door zijn aanstaande transfervrije status is Thuram voor topploegen een koopje om op te halen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!