Transfernieuws

'Moeizame zoektocht voor PSV: ook Elanga lijkt 'te hoog gegrepen verhaal' te zijn'

'Moeizame zoektocht voor PSV: ook Elanga lijkt 'te hoog gegrepen verhaal' te zijn'

28 januari - 10:54

Het wil PSV maar niet lukken om een geschikte nieuwe vleugelaanvaller te vinden. Volgens het Eindhovens Dagblad gaat het ook een 'vrijwel kansloos' verhaal worden om Anthony Elanga op huurbasis over te nemen van Manchester United.

Door het vertrek van Cody Gakpo en Noni Madueke is de roep om een nieuwe vleugelaanvaller groot. Niet alleen bij de PSV-supporters, maar ook bij Ruud van Nistelrooij. De trainer van de Eindhovenaren gaf tijdens een persmoment aan dat aanwinsten 'hard nodig' zijn. Volgens het ED lijkt Elanga in ieder geval een 'te hoog gegrepen verhaal'.

Mocht een transfer van de Zweed afketsen, dan vangt PSV weer bot. Eerder grepen de Eindhovenaren al naast Viktor Tsygankov en Arnaut Danjuma, die naar respectievelijk Girona en Tottenham Hotspur verkasten. Ook de komst van Kamaldeen Sulemana lijkt niet te gaan gebeuren. PSV is in de markt, maar Southampton bood al twintig miljoen euro voor de aanvaller van Stade Rennes.

Optie nummer vijf is Adnan Januzaj. Volgens het Brabantse medium zou de Belg mogen vertrekken bij Sevilla en zou hij graag in Eindhoven aan de slag gaan.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!