Opstellingen

Feyenoord op volle oorlogssterkte in Groningen: Hancko verschijnt aan de aftrap

Feyenoord op volle oorlogssterkte in Groningen: Hancko verschijnt aan de aftrap

15-01-2023 15:56

Feyenoord speelt zondagmiddag op volle oorlogssterkte tegen FC Groningen. Dat betekent dat David Hancko gewoon in de basis staat van de ploeg van Arne Slot.

Of Hancko het duel tegen Groningen kon halen, was lange tijd de vraag. De Slowaak viel met een ogenschijnlijk ernstige schouderblessure uit tegen PEC Zwolle, maar al snel leek het erop dat het kwetsuur wel meeviel. Dat blijkt nu, aangezien de stopper gewoon kan spelen in de Euroborg.

Verder heeft Slot geen verrassingen in petto voor het duel met Groningen. De oefenmeester houdt vast aan de opstelling waarmee het PEC met 3-1 wist te verslaan in De Kuip. Dat betekent dat Javairô Dilrosun wederom genoegen moet nemen met een plek op de bank.

Het duel tegen het geplaagde Groningen, dat afgelopen donderdag in eigen huis onderuit ging tegen de amateurs van Spakenburg (2-3), begint om 16.45.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Kökcü, Szymanski; Jahanbakhsh, Danilo, Paixao

Opstelling FC Groningen: Verrips, Van Gelderen, Blokzijl, Balker, Määttä; Oratmangoen, Kasanwirjo, Valente, Dankerlui, Pepi, Krüger

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!