Reactie

Schreuder puzzelt richting NEC-uit: 'Er zijn wat jongens ziek, dus improviseren'

Schreuder puzzelt richting NEC-uit: 'Er zijn wat jongens ziek, dus improviseren'

06-01-2023 15:23 Laatste update: 15:26

Alfred Schreuder moet puzzelen op zijn middenveld tegen NEC. De Ajax-trainer onthulde dat zowel Steven Berghuis als Kenneth Taylor niet topfit zijn.

"Er zijn wat jongens ziek, dus we moeten sowieso improviseren", begon Schreuder op de persconferentie. "Uiteindelijk moet je dat als trainer ook kunnen. Je moet kijken welke spelers het fitst zijn en wat het best past. Als je moet wisselen, kijken wij wie het beste is. Berghuis komt topfit terug, maar is nu vier dagen ziek. Ik moet hopen dat ik hem een kwartier kan brengen", aldus de Ajax-trainer, die nog meer problemen heeft.

"Zelfde met Taylor. Ik moet kijken welke spelers ik opstel, als trainer moet je improviseren. We moeten zorgen dat we zondag drie punten halen en een goede wedstrijd op de mat leggen", vervolgde Schreuder, die verder nog een derde onbekende speler af ziet haken. "Berghuis voelde zich de afgelopen drie vier dagen niet goed. Heeft ook niet getraind. Taylor was vandaag weer op het veld. Vandaag meldde een speler zich af, maar daar hoef ik verder niets over te zeggen", besloot hij.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!