Transfernieuws

Barcelona overweegt concurrent voor Frenkie: 'Niet genoeg om één optie te hebben'

Barcelona overweegt concurrent voor Frenkie: 'Niet genoeg om één optie te hebben'

05-01-2023 17:26

Frenkie de Jong ziet binnenkort wellicht een concurrent binnenwandelen bij FC Barcelona. Clubvoorzitter Joan Laporta belooft dat het contract van De Jong wordt gerespecteerd, maar wil wel een extra optie binnenhalen vanwege de binnenkort vertrekkende Sergio Busquets.

Laporta stelt in een interview met Cadena SER dat De Jong best wel eens een concurrent mag verwachten op het middenveld. "Busquets kan niet eeuwig doorgaan en we voeren intern gesprekken over het vinden van een vervanger voor hem. Frenkie de Jong kan op die positie spelen, maar het is niet genoeg om slechts één optie te hebben. Xavi zal hier het besluit over nemen", laar Laporta weten. 

Eén van de namen die rondzingt bij Barcelona is die van Rubén Neves. Laporta wil niet veel kwijt over de zoektocht van Barcelona. "Neves is een fantastische speler, maar dat zijn interne aangelegenheden", besluit de voorzitter. Neves speelt sinds 2017 bij Wolverhampton Wanderers en kwam over van FC Porto. Het contract van de Portugees loopt tot 2024 door in Engeland. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!