Reactie

Gakpo neemt via video afscheid van fans: 'PSV zal altijd mijn cluppie blijven'

Gakpo neemt via video afscheid van fans: 'PSV zal altijd mijn cluppie blijven'

29-12-2022 11:15

Cody Gakpo heeft de PSV supporters via een video bedankt. De Oranje-international is voor een recordbedrag naar zijn aankomende liefde Liverpool vertrokken, maar stelt dat PSV 'voor altijd zijn cluppie' blijft.

Tijdens de late uurtjes op tweede kerstdag werd het transfergeweld rondom Gakpo bekend. De 'Eintovenaar' is voor een bedrag van om en nabij de vijftig miljoen euro naar Liverpool vertrokken, waar hij woensdagmiddag met succes is gekeurd.

"Ik wil vanuit de grond van mijn hart bedanken dat jullie ons en mij hebben gesteund. Ik heb hier heel lang gezeten, met heel veel plezier. Het is mijn tweede huis en ik ben iedereen dankbaar voor alle steun die ik heb ontvangen tijdens de mooie en mindere momenten. PSV zal altijd mijn cluppie blijven, ik hou van jullie', klonk het uit de mond van Gakpo in een video op de kanalen van PSV.

Het duel dat Liverpool vrijdagavond speelt tegen Leicester City lijkt Gakpo niet te halen, maar dat van aankomende maandag wel. De uitwedstrijd tegen Brentford staat dan op de rol. Gezien de blessures in de aanval van The Reds lijkt de Nederlander zich voor te kunnen bereiden op de nodige minuten.