Nieuws

De Bruyne lyrisch over Aké: 'Weet niet waarom ze minder over hem praten'

De Bruyne lyrisch over Aké: 'Weet niet waarom ze minder over hem praten'

20-09-2022 19:25 Laatste update: 19:30
1

Nathan Aké ontvangt lovende kritieken van ploeggenoot Kevin de Bruyne. De vedette van Manchester City begrijpt niet waarom de Oranje-international relatief weinig waardering krijgt in Nederland.

"Voor mij is hij heel belangrijk", zegt De Bruyne tegenover de camera van Ziggo Sport. "Ik ben natuurlijk heel goed met Nathan. In het eerste jaar moest hij zich een beetje aanpassen aan de manier van spelen, dat maken veel spelers hier mee. Vorig jaar heeft hij heel veel wedstrijden gespeeld en was hij heel belangrijk op verschillende posities."

"Dit jaar heeft hij een topvoorbereiding gespeeld. Hij is natuurlijk geblesseerd geweest en nu speelt hij gewoon op een heel hoog niveau", vervolgt de Belgische vedette zijn lofzang. "Ik weet natuurlijk niet waarom er in Nederland minder over hem gesproken wordt. Maar als je bij City speelt en je al jaren een vaste speler in de Premier League bent, dan heb je heel veel kwaliteiten. Dat toont hij ook gewoon."

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ziggo Sport Voetbal (@ziggosportvoetbal)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!