Nieuws

Internationaal gewilde Schouten gaat zijn contract verlengen bij Bologna

Internationaal gewilde Schouten gaat zijn contract verlengen bij Bologna

23-08-2022 11:33 Laatste update: 11:43

Jerdy Schouten en Bologna FC gaan langer met elkaar door, meldt Voetbal International. De Oranje-international heeft aan belangstelling niets te klagen, maar de Italianen willen hem met dit gebaar graag langer binnen boord houden.

Drie jaar geleden maakte Schouten de overstap van Excelsior naar Bologna. De 25-jarige middenvelder kwam met de Kralingers in de Eredivisie uit, maar de grote Nederlandse clubs lieten het na om hem binnen te halen.

Bologna deed dit wel en heeft daar tot op de dag van vandaag nog verre van spijt gehad. De Nederlander profileerde zich binnen een mum van tijd tot een vaste waarde voor de ploeg uit Noord-Italië, en dat lijkt nu nog een tijd te blijven gelden.

Schouten werd deze transferwindow met meerdere clubs in verband gebracht. Onder meer Internazionale, AS Roma, Torino en Nottingham Forest wilden hem inlijven, maar zij lijken allemaal achter het net te vissen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!