Reactie

Van Nistelrooij: 'Bewondering hoe hij het bij Feyenoord deed en nu weer doet'

Van Nistelrooij: 'Bewondering hoe hij het bij Feyenoord deed en nu weer doet'

10-08-2022 07:59

Na een wonderbaarlijke ontsnapping van zowel PSV als Rangers FC gaan zij samen uitmaken wie zich plaatst voor de groepsfase van de Champions League. Ruud van Nistelrooij heeft veel bewondering voor zijn collega bij de Schotse ploeg, Giovanni van Bronckhorst.   

PSV leek lange tijd op een nederlaag af te stevenen, totdat in de slotfase van het duel met AS Monaco een verlenging werd afgedwongen. Vervolgens scoorde Luuk de Jong in de 109e minuut de winnende (3-2) treffer. Van Bronckhorst boog met zijn Rangers FC een 2-0 nederlaag uit het heenduel met Union Saint-Gilloise volledig om. Op Ibrox werd met 3-0 gewonnen.

De twee coaches kennen elkaar nog uit hun actieve spelerscarrière. "Ik heb Giovanni als persoon heel hoog zitten", zegt Van Nistelrooij, opgetekend door De Telegraaf. "Onze beide gezinnen kennen elkaar goed. Als ik zie hoe Giovanni het bij Feyenoord heeft gedaan en nu ook weer bij de Rangers doet, dan heb ik daar veel bewondering voor. Rangers is een fantastische tegenstander om tegen te spelen. De sfeer op Ibrox is geweldig."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!