Nieuws

PSV vol vertrouwen in Monaco: 'Hebben het tegen Ajax laten zien'

PSV vol vertrouwen in Monaco: 'Hebben het tegen Ajax laten zien'

02-08-2022 18:48

Luuk de Jong verwacht geen makkelijke avonden tegen AS Monaco, maar de spits heeft er vertrouwen in dat de Eindhovenaren zich kunnen plaatsen voor de play-offs van de Champions League. Dat laat de aanvoerder in een interview weten op de twitterpagina van PSV.

"Het is een lastige loting, want Monaco is echt geen makkelijke ploeg", aldus de aanvaller in het interview. "De zwaarste tegenstander die we konden treffen, maar ik verwacht dat we ook daar kunnen winnen. We hebben tegen Ajax laten zien dat we een sterk team zijn en als we goed samenwerken heb ik er echt een goed gevoel over." 

De Jong reageert terughoudend op de vraag waar de kansen liggen voor de Eindhovenaren. "Uit de analyse moet blijken waar die kansen liggen, maar we moeten gewoon van onze eigen kracht uitgaan. Ik denk dat de fans onze kwaliteiten ook wel kennen, dus hopelijk kunnen we die gaan benutten." De spits staat in ieder geval te trappelen om te beginnen. "Ik heb er altijd zin in als we weer gaan voetballen."

Als PSV Monaco uitschakelt, wacht in de play-offs het Belgische Union Sint-Gillis of het Rangers FC van Giovanni van Bronckhorst.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!