Nieuws

Dit zijn de eisen die Mbappé stelt bij een mogelijk vertrek naar Real Madrid

Dit zijn de eisen die Mbappé stelt bij een mogelijk vertrek naar Real Madrid

8 februari - 17:55 Laatste update: 17:56
1

Kylian Mbappé lijkt hard op weg naar Real Madrid, maar heeft volgens Cadena SER flinke eisen voor De Koninklijke. VoetbalNieuws.nl vertelt je wat de eisen van de speler zijn.

Mbappé wordt al geruime tijd in verband gebracht met een overstap naar Real Madrid, een definitieve beslissing over zijn toekomst is er nog altijd niet. Twee jaar geleden leek de aanvaller al de stap naar Madrid te maken, maar na een heuse transfersoap verlengde Mbappé zijn contract in Parijs. Komende zomer komt deze verbintenis tot een eind en daarom mag de Frans-international met andere clubs in gesprek over een transfer. Volgens het Franse medium heeft de speler drie eisen voor zijn volgende werkgever.

Welke eisen stelt Mbappé?

Het eerste punt dat voor veel clubs een struikelblok zal vormen, is het salaris van de aanvaller. Mbappé zet in op een bruto jaarsalaris van vijftig miljoen euro. Ook de tekenpremie die de 25-jarige verlangt is niet mis. Zijn handtekening zou maar liefst 120 miljoen euro moeten kosten aan tekengeld. Ook wil de aanvaller een groot deel van zijn portretrechten in eigen beheer houden.

Paris Saint-Germain heeft de strijd om Mbappé nog niet opgegeven. Volgens het medium hebben zij hem een aanbieding gedaan waarmee hij meer zou verdienen dan met zijn gestelde eisen. Zijn tekenpremie zou bij PSG 130 miljoen euro zijn en Mbappé strijkt in Parijs een salaris op van 72 miljoen euro per jaar.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!