Nieuws

Wat vindt doelman Timon Wellenreuther van het vervangen van Bijlow?

Wat vindt doelman Timon Wellenreuther van het vervangen van Bijlow?

7 februari - 10:51

Nu Justin Bijlow circa acht weken aan de kant staat met een kuitblessure, mag reservedoelman Timon Wellenreuther weer opdraven bij Feyenoord. Ondanks dat hij het erg met zijn concurrent te doen heeft, is de Duitse sluitpost blij dat hij weer in de basis mag beginnen. In gesprek met De Telegraaf gaat Wellenreuther verder in op zijn reserverol bij Feyenoord.

Wat vindt Wellenreuther zelf van zijn rol bij Feyenoord?

Wellenreuther geeft aan dat hij baalt voor Bijlow, maar dat hij blij is zijn plek onder de lat weer terug te hebben. "Het heeft lang genoeg geduurd. Het was voor mij moeilijk om na een goede periode toch weer naar de bank te moeten", zegt de sluitpost. Toch accepteert Wellenreuther zijn positie in het elftal. "Ik werk hard, houd ritme en blijf heel gefocust. Op die manier dwing je het vanzelf af om weer te mogen spelen."

De doelman is geliefd bij de Feyenoord-aanhang, die zelfs als reserve vaak wordt toegezongen. "Ze zingen altijd voor de wedstrijd voor mij, maar tijdens de wedstrijd voelt het natuurlijk nog veel beter", sluit de Duitser af.

Hoe laat begint Feyenoord - AZ?

Woensdagavond zal Wellenreuther weer in de basis beginnen bij Feyenoord. Dan nemen de Rotterdammers het om 21.00 uur in eigen huis op tegen AZ in de kwartfinale van de KNVB Beker. VoetbalNieuws.nl zal via Langs de Lijn verslag doen van deze wedstrijd. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!