Transfernieuws

Deze club heeft Ajax-huurling Wijndal nog altijd hoog op het verlanglijstje staan

Deze club heeft Ajax-huurling Wijndal nog altijd hoog op het verlanglijstje staan

3 januari - 09:35

Owen Wijndal staat nog altijd in de belangstelling van Torino, zo meldt Tuttosport. De door Ajax aan Royal Antwerp FC verhuurde linksback lijkt alleen niet eerste keus in Turijn.

De situatie van Wijndal

Wijndal ligt nog tot en met 2027 vast bij Ajax, maar speelt zijn wedstrijden momenteel op huurbasis bij Antwerp. Onder Mark van Bommel speelde de linksback tot nog toe in totaal tien wedstrijden in de Jupiler Pro League en vinden de Antwerp terug op een teleurstellende zesde plaats. Toch is Torino gecharmeerd van de Nederlander.

Wijndal niet de eerste optie

Volgens het Italiaanse medium is Wijndal wel degelijk in beeld bij Torino, maar geldt hij niet als de eerste optie. Josh Doig, een Schotse linksback van Hellas Verona, geldt als dé kandidaat voor de positie. Qua marktwaarden schelen de twee spelers elkaar niet veel. Volgens Transfermarkt heeft Wijndal een waarde van 5,5 miljoen euro, terwijl Doig daar met 7 miljoen niet ver vanaf zit.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!