Nieuws

'Tweetal Ajax-bankzitters in de belangstelling van clubs uit 'diverse competities'

'Tweetal Ajax-bankzitters in de belangstelling van clubs uit 'diverse competities'

24-06-2022 07:18
1

Ajax is ‘hot’ in het buitenland. Dat geldt niet alleen voor de grote namen in de selectie, maar ook voor de bankzitters. Sean Klaiber en Perr Schuurs genieten de nodige belangstelling, meldt het Algemeen Dagblad.

Klaiber is niet hersteld van een zware kruisbandblessure, maar heeft verschillende opties in het Championship en de Zwitserse competitie, weet het AD. Ook Schuurs ligt goed in de markt en staat op de radar van verschillende clubs uit ‘diverse topcompetities’, klinkt het. Welke clubs dit zijn, is niet bekend. Naar verluidt zou Atalanta Bergamo hem in de gaten houden, maar de Limburger zou er ook in Engeland en Duitsland goed op staan.

Het is tot nu toe een drukke transferzomer voor Ajax. Ryan Gravenberch en Noussair Mazraoui vertrokken al naar Bayern München. Sébastien Haller is hard op weg om ook een transfer naar Duitsland te maken en te tekenen bij de concurrent van Der Rekordmeister, Borussia Dortmund. Daarnaast moet Ajax ook vrezen voor een vertrek van Jurriën Timber, Lisandro Martínez en Antony. Vooral het Manchester United van Erik ten Hag ligt op de loer voor het drietal.

Het AD is er ook van overtuigd dat er geen nieuwe doelman zal worden aangetrokken deze zomer. De strijd gaat worden uitgevochten door Remko Pasveer, Maarten Stekelenburg en Jay Gorter. De komst van een van de Nederlanders Mark Flekken (SC Freiburg) of Jasper Cillessen (Valencia) lijkt uitgesloten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!