Nieuws

'Van Bommel moet kampioen worden, zo'n voorzitter is met niets minder tevreden'

'Van Bommel moet kampioen worden, zo'n voorzitter is met niets minder tevreden'

23 June - 14:09
0

Jan Boskamp denkt dat Royal Antwerp FC met de aanstelling van Mark van Bommel de juiste stap naar succes heeft gezet. De oud-voetballer vindt wel dat de oud-trainer van PSV kampioen moet worden.

"Mark is bezeten door voetbal", aldus Boskamp bij Het Belang Van Limburg. "Ik zie hem als een aanwinst voor het Belgische voetbal. En niet onbelangrijk bij een club als Antwerp: hij staat sterk in zijn schoenen. Als de vedetten niet renderen, dan spelen ze niet. Onder Priske (zijn voorganger, red.) mocht Nainggolan een week lang niet geslapen hebben, dan speelde hij nog. Die gozer mocht doen wat hij wou. Bij Van Bommel zal dat niet zo zijn."

Boskamp laat niet na Van Bommel wat druk op zijn schouders te bezorgen. "Hij moet kampioen worden. Zo simpel is het. Een voorzitter die zijn nieuwe spits een salaris van 2,5 miljoen netto uitbetaalt (Vincent Janssen, red.), is met niets minder tevreden dan de titel. Zeker als ze nu ook nog eens Toby (Alderweireld, red.) en Driesie (Mertens, red.) gaan halen. Dan moet het dit seizoen al meteen gebeuren, want die gasten worden er ook niet jonger op."

Antwerp werd afgelopen seizoen vierde in de Jupiler Pro League. Deze zomer zijn de Belgen onder leiding van voorzitter Paul Gheysens en technisch directeur Marc Overmars een andere weg ingeslagen. De aanstelling van Van Bommel en het aantrekken van Janssen zijn daar voorbeelden van.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie