Nieuws

El Karouani over transferperikelen: 'Heb mijn gedachten richting het WK'

El Karouani over transferperikelen: 'Heb mijn gedachten richting het WK'

22 June - 23:00 Laatste update: 23:02
0

NEC'er Souffian El Karouani hoopt dat hij wordt opgeroepen voor het WK in Qatar. De Marokkaans international laat weten dat hij op dit moment goed op zijn plek zit in Nijmegen.

El Karouani wil zich het komende seizoen bewijzen bij NEC en hoopt dan dat de bondscoach van Marokko niet meer om hem heen kan. "Ik denk dat alles realistisch is. Ik moet het gewoon laten zien op het veld. Hoeveel wedstrijden is het tot de winterstop? 11? Zolang heb ik om mezelf te laten zien aan de bondscoach. Dan is de keuze aan hem. Het zit zeker in mijn hoofd", zegt hij tegenover de camera's van ESPN.

De 21-jarige verdediger staat in de belangstelling van verschillende clubs. "Er spelen altijd dingen. Momenteel kijk ik naar wat het beste voor mij is en het beste in mijn plan past. Of dat hier bij NEC is, ergens anders of het buitenland dat weet je nooit. Maar voor nu zit ik op mijn plek hier."

"Ik heb mijn gedachten vooral richting het WK. Ik heb gewoon een plan in mijn hoofd en dat ga ik volgen", vervolgt El Karouani. "Dat is voor mij duidelijk en dat is voor mij genoeg. Nee dat wil ik niet delen als je het niet erg vind. Of het nou hier is of ergens anders: ik wil altijd spelen. Daar ga ik sowieso voor. Later we gewoon lekker focussen op NEC. Mijn hoofd is gewoon bij NEC en daar ben ik blij. Je gaat me lekker op de velden zien bij NEC."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie