Nieuws

Bayern-prominenten verheugd: 'We houden van spelers met die mentaliteit'

Bayern-prominenten verheugd: 'We houden van spelers met die mentaliteit'

13-06-2022 19:10

Bayern München is erg blij met de komst van Ryan Gravenberch. Algemeen directeur Oliver Kahn en technisch directeur Hasan Salihamidzic hebben lovende woorden over voor de twintigjarige Oranje-international.

Maandagavond maakte Der Rekordmeister bekend dat Gravenberch voor een bedrag van minimaal 18,5 miljoen euro overkomt van Ajax. De transfer hing al een tijdje in de lucht, maar Kahn is erg blij dat er nu eindelijk witte rook is. "Ryan Gravenberch is een jonge, zeer interessante speler die veel Europese topclubs graag wilden aantrekken. Hij koos voor Bayern omdat hij zich hier op het hoogste niveau kan ontwikkelen. Spelers met zijn kwaliteiten zijn belangrijk voor de toekomst van Bayern", vertelt de algemeen directeur van Bayern via de officiële clubkanalen.

Salihamidzic is ook erg verheugd met de komst van de twintigjarige middenvelder. "Ryan Gravenberch zal ons team veel geven. Hij is één van de grootste talenten van Europa, heeft een uitstekende techniek, vindt altijd oplossingen in de kleinste ruimtes, is zeer dynamisch en een gevaar voor het doel", aldus de technisch directeur op. "Dat hij voor Bayern heeft gekozen, laat zien dat hij overtuigd is van onze club en de kansen die we hebben. We houden van spelers met die mentaliteit. We zijn ervan overtuigd dat we veel successen met hem gaan vieren."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!