Nieuws

'Opvallende wending Solskjaer-soap: manager mag aanblijven bij Manchester United'

'Opvallende wending Solskjaer-soap: manager mag aanblijven bij Manchester United'

26-10-2021 13:11 Laatste update: 13:56

In navolging van eerdere berichten over het ontslag van Ole Gunnar Solskjaer dat in de lucht hangt, melden meerdere Engelse media dat de Noorse manager mag aanblijven. Solskjaer behoudt het vertrouwen van The Glazers en lijkt zaterdag plaats te nemen op de bank als Manchester United het opneemt tegen Tottenham Hotspur.

Zowel Sky Sports als The Atlethic - doorgaans betrouwbaar - komen met het nieuws op de proppen dat een ontslag niet aan de orde is. De focus ligt intern op het oplossen van problemen en verbeteren van de resultaten. Dat begint volgens Engelse media dinsdagmiddag, als de selectie na de training in gesprek gaat met Solskjaer om het debacle tegen Liverpool (0-5) te analyseren.

Na dat duel zou de twijfel of Solskjaer de juiste manager voor Manchester United is, in de spelersgroep zijn toegenomen. In de ogen van bepaalde spelers is de manager zelf het probleem van de slechte resultaten. Naar het schijnt is de spelersgroep inmiddels in twee groepen verdeeld. Enerzijds een pro-Solskjaer-groep, die graag met hem door wil, en een groep spelers dat het ontslag van de trainer zou toejuichen.

Of de kou uit de lucht kan worden gehaald moet blijken, maar Solskjaer heeft een pittig programma voor de boeg waarin hij het bestuur van The Red Devils moet overtuigen. Achtereenvolgens krijgt Manchester United uitwedstrijden tegen Spurs en Atalanta Bergamo, om vervolgens de stadsderby tegen Manchester City op het eigen Old Trafford te spelen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!