Mourinho geniet enorm van zijn vrije tijd: The Special One gespot op circuit

24 maart - 18:45

José Mourinho weet zichzelf wel te vermaken in zijn vrije tijd. De coach zit na zijn onstlag bij AS Roma zonder club, maar hij dook op tijdens de Moto GP van Portugal. Op het circuit in Portimão mocht hij een rondje mee rijden.

Mourinho moest bij AS Roma vertrekken toen de club negende stond in de Serie A. Volgens de clubleiding was er 'een onmiddellijke verandering in het belang is van de club', zo schreven zij in een statement op de clubwebsite. Sindsdien zit de Portugees zonder werk, maar genieten kan hij nog altijd. Tijdens de Moto GP race op het circuit in Portimão was hij uitgenodigd als eregast.

Het is niet de eerste keer dat hij opduikt ergens. Eerder was Mourinho aanwezig tijdens de Formule 1 Grand Prix van Saudi-Arabië. Ook ging hij kijken bij een groot boxingevent in hetzelfde land en in Egypte bracht de oud-coach van AS Roma, Chelsea, Real Madrid en FC Porto de beker het veld op voor de bekerfinale.

Howel Mourinho nog altijd geen nieuwe club heeft, is zijn streven volgend seizoen weer langs de lijn te staan als eindverantwoordelijke. Daarbij is de kans groot dat Saudi-Arabië een van de eindbestemmingen kan zijn. Al Shabab was lange tijd in de running, maar de Portugees wees die optie uiteindelijk toch af.