Nieuws

Clasie zou eigenlijk opgeroepen zijn voor Oranje: 'Heb me woensdag afgemeld'

Clasie zou eigenlijk opgeroepen zijn voor Oranje: 'Heb me woensdag afgemeld'

29-05-2022 17:54
0

Jordy Clasie heeft zelf besloten om zich niet te melden bij het Nederlands elftal. De middenvelder van AZ werd opgeroepen door bondscoach Louis van Gaal, maar hij besloot wegens knieklachten niet op het aanbod in te gaan.

Clasie zou eigenlijk opgeroepen zijn voor de komende interlandperiode. De middenvelder baalt dat hij zich wegens fysieke klachten niet kan melden bij Oranje. "Dat doe je natuurlijk altijd als je er niet bij zit, maar ik heb de bondscoach afgelopen woensdag zelf gebeld", aldus Clasie tegenover de camera van ESPN. "Ik heb toen medegedeeld dat ik al twee maanden problemen met mijn knie heb."

"Ik had erbij gezeten, ja. Hoe zuur het ook is en hoe jammer ik het ook vind, het belangrijkste was om voor mezelf te kiezen en de beste beslissing voor mijn lichaam te maken. Dat is denk ik de juiste keuze geweest", vervolgt Clasie. "Morgen een injectie erin en dan hopen dat het de komende dagen en weken beter gaat. Ik heb nu last na wedstrijden, trainingen, als ik op de bank lig en als ik autorijd. Het is niet lekker, dus laten we hopen dat ik weer fit de voorbereiding in kan gaan."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie