Nieuws

Mauro Júnior en Sinisterra maken kans op UEFA-prijs na Conference League-optreden

Mauro Júnior en Sinisterra maken kans op UEFA-prijs na Conference League-optreden

08-04-2022 11:26

De prestaties van Luis Sinisterra en Mauro Júnior tijdens hun optreden in de kwartfinale van de Conference League zijn in de smaak gevallen bij de UEFA. De basisspelers van Feyenoord en PSV zijn beiden genomineerd voor een individuele prijs.

Mauro Júnior startte donderdagavond in de basis bij de Eindhovenaren tegen Leicester City. De Braziliaanse rechtsback maakte indruk met zijn optreden en is daardoor genomineerd voor de titel Speler van de Week in de Conference League. De PSV’er krijgt concurrentie van Yira Sor (Slavia Praag tegen Feyenoord), Dimitri Payet (Olympique Marseille) en Ulrik Saltnes (Bodø/Glimt).

Luis Sinisterra heeft mogelijk het Doelpunt van de Week gescoord. De UEFA nomineerde de openingstreffer van de Feyenoorder tegen Slavia Praag. De Colombiaan neemt het bij deze uitverkiezing op tegen Lorenzo Pellegrini (AS Roma tegen Bodø/Glimt), Payet en Omar El Kaddouri (beiden in Olympique Marseille tegen PAOK Saloniki).

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!