Nieuws

'Clubleiding neemt vermeende Barça-interesse in Lewandowski uiterst serieus'

'Clubleiding neemt vermeende Barça-interesse in Lewandowski uiterst serieus'

08-04-2022 09:43

Zaakwaarnemer Pini Zahavi van Robert Lewandowski is naar verluidt bezig een zomers vertrek bij Bayern München te forceren. De club is door de nauwe banden die de Israëliër met FC Barcelona onderhoudt op zijn hoede voor een vertrek.

Volgens BILD staat Der Rekordmeister 'moeilijke gesprekken met zowel Lewandowski als Zahavi te wachten'. Naar verluidt zou de Poolse doelpuntenmachine openstaan voor een nieuwe stap in zijn carrière, omdat hij reeds alles gewonnen heeft wat er te winnen valt bij de Bundesliga-topclub.

Zahavi staat bekend als vertrouweling van FC Barcelona-preses Joan Laporta. "Daarom moet dit wel serieus genomen worden. En dat doet de clubleiding van Bayern ook", reageert doorgaans goed geïnformeerde journalist Christian Falk in de podcast Bayern Insider. Tobi Altschäffl nuanceert berichtgeving uit de Spaanse media.

Zij veronderstelden dat Lewandowski en zijn familie al de knoop hebben doorgehakt en het gezin na afloop van dit seizoen naar Spanje vertrekt. "Zo ver is het nog niet", vult de BILD-sportchef Falk aan.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!