Nieuws

De Boer begrijpt gesprekken KNVB en Koeman: 'Spelersgroep was blij met hem'

De Boer begrijpt gesprekken KNVB en Koeman: 'Spelersgroep was blij met hem'

22-03-2022 23:32

Ronald de Boer vindt het begrijpelijk dat de KNVB in gesprek is met Ronald Koeman over een mogelijke opvolging van Louis van Gaal als bondscoach. De oud-speler denkt vooral dat de spelersgroep Koeman heeft voorgedragen.  

In de uitzending van Rondo spreken John van der Brom, Marco van Basten, Youri Mulder en Ronald de Boer over de mogelijke aanstelling van Koeman. "Ik denk dat het een logisch gevolg is op de carrière van Ronald", spreekt Van der Brom. "Gezien de andere mogelijkheden is het niet meer dan logisch."

"Ik denk dat het vooral is omdat de spelersgroep heeft uitgesproken dat ze tevreden waren. Dus ja, als je dan van tevoren weet: de groep is er tevreden mee." Mulder vraagt zich af of het niet wat vroeg is om Koeman nogmaals aan te stellen. "Je weet dat hij stopt na het WK", antwoordt De Boer. "Stel dat hij een club gaat kiezen omdat hij niet is benaderd (door de KNVB, red.). Dan denk je, die man was voor het oprapen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!