Nieuws

Letsch: 'Prachtig Europees seizoen, maar we denken nog niet dat dit het einde is'

Letsch: 'Prachtig Europees seizoen, maar we denken nog niet dat dit het einde is'

14-03-2022 19:18 Laatste update: 19:20

Timo Letsch en Jacob Rasmussen kijken met vertrouwen uit naar het duel met AS Roma. De trainer van Vitesse en zijn centrale verdediger hopen donderdag op een stunt in de Italiaanse hoofdstad.

"We hebben een kans en gaan ervoor spelen", vertelt Letsch in gesprek met Voetbal International. "De eerste helft in de thuiswedstrijd hebben we het prima gedaan, we hebben gezien dat daar kansen liggen. Tegen een ploeg als Roma zo veel mogelijkheden krijgen is gewoon goed. Dat kan daar ook en zo moeten we ook denken."

"We hebben een prachtig Europees seizoen gehad, maar we denken nog niet dat dit het einde moet zijn. Er is genoeg om voor te spelen. Hopelijk zijn de spelers die nu ziek zijn er weer bij en hebben we weer een bredere groep. Niemand wil de trip naar Rome missen, maar het moet wel verantwoord zijn", blikt de trainer van Vitesse vol vertrouwen vooruit op het affiche in Rome.

Er heerst ook vertrouwen in de spelersgroep. "Een doelpunt en je kunt een verlenging hebben hè. Zo is het wel gewoon. Zo kijk ik er ook naar. Het wordt een prachtige wedstrijd waarin we voor onze kans gaan strijden", aldus Vitesse-verdediger Rasmussen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!