Reactie

Kane lijkt het eens met Conte: 'Als dat niet gebeurt, dan vertrekt hij'

Kane lijkt het eens met Conte: 'Als dat niet gebeurt, dan vertrekt hij'

18-02-2022 12:46 Laatste update: 13:39

Harry Kane wil de garantie dat Tottenham Hotspur aan de transferwensen van Antonio Conte voldoet, voordat hij zelf over zijn toekomst bij de club beslist, meldt The Sun. De 28-jarige aanvaller probeerde afgelopen zomer te vertrekken bij Spurs. 

De aanvoerder van Engeland is nu gelukkiger bij Tottenham en de aanwezigheid van Conte heeft daar alles mee te maken. Hij denkt dat de tacticus dé man is om de club te helpen bij het eindigen van de 14-jarige prijzendroogte, aldus The Sun. De spits heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij prijzen wil winnen en eist dat de topmanager door voorzitter Daniel Levy gesteund wordt op de transfermarkt, voor hij zijn toekomst aan de club verbindt. Als dit niet gebeurt, zal de vedette komende zomer weer proberen te vertrekken.

Recent kwam er een interview van Conte bij Sky Sports naar buiten, waarin de Italiaan zijn zorgen uitte over de ambities van Tottenham. De transferperiode is niet verlopen zoals de coach zou willen en hij gaf aan dat de club en hij niet dezelfde visie hebben. Door deze uitlatingen komt de relatie met Levy op gespannen voet te staan en de druk op de voorzitter wordt alsmaar groter. Het aanblijven van Kane zou een enorme boost kunnen zijn. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!