Nieuws

Slechts nieuws voor Chelsea: steraankoop maanden aan de kant door knieblessure

Slechts nieuws voor Chelsea: steraankoop maanden aan de kant door knieblessure

08-08-2023 13:26 Laatste update: 13:52

Een domper voor Chelsea en Christopher Nkunku. De Franse aanvallende middenvelder raakte afgelopen week geblesseerd in een oefenduel met Borussia Dortmund en ligt er voor een flinke tijd uit.

Nkunku moest afgelopen week het veld verlaten. Trainer Mauricio Pochettino hoopte dat de blessure zou meevallen en dat de Fransman snel zou terugkeren in het team. Dat lijkt echter niet het geval te gaan worden aangezien Chelsea naar buiten heeft gebracht dat de aanvallende middenvelder een operatie heeft ondergaan aan zijn knie. De club maakt geen melding van de duur van zijn herstel, maar Engelse media hebben meer informatie. Zij schrijven over een periode van tien tot twaalf weken voordat de Fransman weer in actie kan komen.

Voor Chelsea is de blessure een hard gelag. Voor Nkunku werd afgelopen maand nog ruim zestig miljoen euro neergelegd. De 25-jarige spelmaker kwam over van RB Leipzig, maar zal dus het seizoen moeten beginnen vanaf de tribune. The Blues gaven al meer dan 200 miljoen euro uit deze zomer, maar stevenen ook af op een recordopbrengst. In totaal verkocht de club al voor meer dan 250 miljoen euro aan spelers.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!