Breaking news

Update: 'Messi maakt in komende uren transfer naar Inter Miami wereldkundig'

Update: 'Messi maakt in komende uren transfer naar Inter Miami wereldkundig'

07-06-2023 17:58 Laatste update: 17:56
1

De transfersoap rondom Lionel Messi heeft een nieuw hoofdstuk gekregen. Volgens de Franse sportkrant L’Équipe en de BBC heeft de Argentijnse superster ervoor gekozen om voor het Inter Miami van David Beckham te gaan spelen.

Messi zou een aanbod van Al-Hilal uit Saudi-Arabië hebben afgeslagen, om in de Verenigde Staten in te gaan op een lucratievere. Daarmee zouden grote sponsoren als Apple en Adidas betrokken zijn. Een overstap naar FC Barcelona zou bovendien financieel niet mogelijk zijn gebleken.

Messi speelde in het afgelopen seizoen nog voor Paris Saint-Germain. In 32 competitiewedstrijden was hij goed voor 16 goals en 16 assists. In de winter werd hij met Argentinië wereldkampioen in Qatar.

Update: Lionel Messi vertrekt naar Inter Miami, meldt Fabrizio Romano. De Argentijnse vedette zal in de komende uren zijn overstap wereldkundig maken.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!