Nieuws

Real-middenvelder raakt slaags na wedstrijd: 'Huil nu je zoon niet geboren wordt'

Real-middenvelder raakt slaags na wedstrijd: 'Huil nu je zoon niet geboren wordt'

09-04-2023 08:13 Laatste update: 08:24

Federico Valverde heeft na afloop van de wedstrijd tussen Real Madrid en Villareal tegenstander Álex Baena in zijn gezicht geslagen, zo melden Spaanse media. De uitploeg heeft aangegeven videobeelden van het voorval te hebben en die al te hebben gedeeld met de politie.

Na de wedstrijd toen Villareal al op weg was naar de bus zou het voorval hebben plaatsgevonden. Valverde zou zich hebben gemeld bij de uitploeg en slaags zijn geraakt met Baena. De aanvaller van Villareal zou de Uruguyaan hebben beledigd door beledigende opmerkingen te maken over zijn vrouw en de moeizame zwangerschap. "Huil maar nu je zoon niet geboren gaat worden", zou Baena hebben gezegd tegen Valverde. De middenvelder van Madrid kon dit niet bekoren en zou de Spanjaard dus hebben opgewacht na de wedstrijd.

Volgens Baena is er niets waar van de beschuldigingen en daarom meldde hij zich op twitter om de uitingen te ontkennen. "Ik ben erg blij met de fantastische overwinning van het team op een terrein als het Santiago Bernabéu, maar tegelijkertijd ben ik erg verdrietig over de aanval die ik kreeg na de wedstrijd. Het verbaast me wat er over mij wordt gezegd. HET IS VOLLEDIG NIET WAAR DAT IK DAT ZEG", besluit de Spanjaard met klem. Overigens zou Baena eerder dit jaar tijdens de Copa del Rey-wedstrijd tegen Madrid ook al 'huil'-gebaren hebben gemaakt richting Valverde.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!