Nieuws

KNVB verwacht enorme drukte rondom De Kuip: 'Kom op tijd naar het stadion'

KNVB verwacht enorme drukte rondom De Kuip: 'Kom op tijd naar het stadion'

26-03-2023 21:40

De KNVB heeft de supporters die maandagavond aanwezig zijn bij de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Gibraltar opgeroepen om vroeg naar De Kuip te komen. Er wordt in en rondom het stadion een enorme drukte verwacht.

'In verband met de verwachte drukte raden we je aan om uiterlijk om 19.45 uur bij de ingang van het stadion te zijn', zo laat de voetbalbond via haar officiële kanalen weten. De wedstrijd begint om 20.45 uur, maar de deuren zullen twee uur eerder al geopend zijn.

Het Nederlands elftal gaat maandag op jacht naar een monsterscore tegen de Gibraltarezen, na vrijdagavond een oorwassing te hebben gekregen in Parijs. De ploeg van bondscoach Ronald Koeman ging met 4-0 onderuit tegen Frankrijk. Gibraltar moest tegelijkertijd het onderspit delven tegen Griekenland: 0-3.

Oranje moet minimaal tweede worden in een poule met Frankrijk, Ierland, Griekenland en Gibraltar om zich rechtstreeks te plaatsen voor het continentale eindtoernooi, dat volgend jaar plaatsvindt in Duitsland.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!