Nieuws

Gimenez reageert op interesse Benfica: 'Hij is degene die mijn pad bepaalt'

Gimenez reageert op interesse Benfica: 'Hij is degene die mijn pad bepaalt'

23-03-2023 07:17

Santiago Gimenez heeft op de persconferentie bij het Mexicaanse elftal gereageerd op de vermeende interesse van Benfica. De spits van Feyenoord heeft zich in de kijker gespeeld van de Portugese topploeg, maar hij benadrukt dat hij goed op zijn plek zit bij de Rotterdammers.

Het doorgaans goed ingevoerde Record schreef deze week dat Gimenez op de radar van Benfica is verschenen. De Portugese topclub, met Roger Schmidt aan het roer, zou in de Mexicaan de spits voor het heden en de toekomst zien. "Als ik eerlijk ben, weet ik van niets", reageert de aanvaller van Feyenoord. "Ik hoorde het via sociale media."

"De waarheid is dat ik gelukkig ben bij Feyenoord", vervolgt Gimenez. "Het is aan de clubs en mijn familie. Verder laat ik het aan God. Hij is degene die mijn pad bepaalt. De beslissingen die ik neem, gaan via God."

Gimenez werd deze zomer voor om en nabij de vier miljoen euro overgenomen van Cruz Azul. De aanvaller heeft nog een contract tot medio 2026. Gimenez scoorde na zijn doelpunt in De Klassieker tegen Ajax al acht keer in de Eredivisie. Ook in de Europa League vond hij al vijf keer het net.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!